Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Başkan Yavaş'tan Engelli Vatandaşa Yeni Yıl Hediyesi

Başkan Yavaş

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş engelli bir vatandaşa yeni yıl hediyesi olarak akülü araç hediye etti.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş engelli bir vatandaşa yeni yıl hediyesi olarak akülü araç hediye etti.
Sındırgı’ya bağlı Kocakonak Mahallesinde yaşayan Mehmet Aslan’a (44) akülü araç hediye ederek, akülü araç kullanımı hakkında bilgi veren Yavaş, engelli vatandaşları sadece engelliler gününde değil, her zaman onlarla iç içe olmaya, onların sorunlarını çözmeye çalıştıklarını belirtti. Akülü araba almak için kapak toplayan Mehmet Aslan, yeni yıl hediyesi olarak akülü aracına kavuşurken mutluluğu gözlerinden okunuyordu.
Herkesin engelli adayı olduğunu hatırlatan Yavaş, “Toplum olarak engellilere gereken ilgi ve desteği sağlamalı ve onları yalnız bırakmamalıyız. Bizlerde bu çerçevede engelli kardeşlerimizin talep ve ihtiyaçlarını yerine getiriyor, onları yalnız ve çaresiz bırakmıyoruz" dedi.
Mehmet Aslan’ın annesi 76 yaşındaki Gülten Aslan, oğlunun küçük yaşta sara hastalığı geçirmesi sonucu böyle olduğunu belirtti. Hastalık sonucu oğlunun yürümekte zorlandığını ifade eden anne Aslan, Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’a teşekkür etti.
Mehmet Aslan’ın ablası Ayşe Küren, kardeşinin akülü araba almak için kapak topladığını ifade ederek, “Komşumuz akülü arabayla sokaktan geçtiği zaman kardeşimde akülü araba istiyordu. Akülü arabayı almak için kapak topluyordu. Sağ olsun Belediye Başkanımız Ekrem Yavaş, kardeşimin bir rüyasını gerçekleştirdi. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.



  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu